Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2018, 8:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fenomenálna! Slovenská paralympionička Farkašová vyhrala už 4. zlatú medailu a sebavedomo kráča za svojím cieľom

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša lyžiarka nedáva svojim súperkám v Južnej Kórei žiadnu šancu.

Na konci víkendu sme ťa informovali o tom, že slovenskí paralympionici v Južnej Kórei skutočne zabrali. Už v nedeľu mali na konte 3 zlaté medaily, pričom dokopy ich nazbierali až 5, lenže neprešiel ani týždeň a naša medailová zbierka sa poriadne rozšírila. Naša lyžiarka Henrieta Farkašová s navádzačkou Natáliou Šubrtovou vystúpili na najvyšší stupienok už po štvrtýkrát, vďaka čomu si svoju celkovú zlatú bilanciu zo zimných paralympijských hier rozšírili už na číslo 10.

Farkašová v Južnej Kórei triumfovala už v zjazde, superkombinácii aj super-G, a tak jej obrovský slalom už pri momentálnej forme veľký problém nerobil. Ešte v nedeľu sme pritom informovali o tom, že Farkašovej cieľ na paralympiáde je odchádzať domov s piatimi zlatými medailami, čo sa pokúsi naplniť v slalome už onedlho.

Zahanbiť sa nenechali ani naši muži. Jakub Krako s navádzačom Branislavom Brozmanom finišovali v slalome mužov na striebornej pozícii a o kúsoček nám ušla bronzová medaila, pretože Miroslav Haraus s navádzačom Marošom Hudíkom skončili štvrtí.

Fenomenálna! Slovenská paralympionička Farkašová vyhrala už 4. zlatú medailu a sebavedomo kráča za svojím cieľom
Zdroj: TASR/AP/Lee Jin-man
Domov
Zdieľať
Diskusia