Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2012, 19:51
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Staň sa členom REFRESHER teamu!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Hladáme posilu do našich radov. Spĺňaš požiadavky? Vitaj!

Staň sa členom REFRESHER teamu!

Máme tu leto, slnko, teplo. Pre väčšinu to znamená žiadne skúšky, žiadne učenie, len prázdniny a tak samozrejme viac voľného času ako obvykle. Ak rád vyjadruješ svoj názor, sleduješ aktuálne trendy a máš chuť sa stať členom Refresher.sk teamu, máš znova šancu. Ak si to raz uz škúšal, alebo si nedostal odpoveď, skús znova! Vždy dostávame desiatky mailov a tak sa mohlo stať, že si odpoveď nedostal. Tentoraz sa každý dočká odpovede, sľubujeme. Každý, kto pošle mail prejde kontrolou, skúškou a ak sa osvedčí.. vitaj v našom teame.

Nižšie nájdeš popis tých ľudí, ktorých hľadáme. Možno sa ti niektoré zdajú čudné, ale stačí ak vyhovieš aspoň 3/4 z nich.

Všeobecné predpoklady:

- Počas bežných dní sa objavíš online, sleduješ svoje obľúbené weby, aktuálne dianie v tvojej tematike.

- Ovládáš gramatiku - viacmenej, ale radšej viac, než menej.

- Ovládaš angličtinu, viacmenej.

- Dokážeš sformulovať z vlastnej hlavy pár viet na konkrétnu vec.

- Sleduješ aktuálne dianie v tvojom "obore".

- Si ochotný sa učiť, hlavne zo začiatku, z vlastných chýb.

- "Nehejtuješ" bez konkrétnych dôvodov.

- Si iniciatívny, máś nápady.

- Máš chuť písať, ale nie len dnes, ale všeobecne. Nehľadáme človeka len na prázdniny, ale plnohodnotné člena na dlhšiu dobu. Pár ludí to skúšalo, ale vydržia tak mesiac. Si z tvrdšieho cesta?

Konkrétne pozície:

Hudba:

Hudbobné pole máme celkom pokryté podľa našich požiadaviek. Hladáme človeka, ktorý je ochotný hladať mladých talentov, predstavovať ich ľudom. Aj keď máme pár adeptov na predstavenie z hudobného poľa, ktorí budu s určitosťou big, ale ludia o nich ešte nevedia, nie je vždy čas spraviť research a dať dokopy obsiahly post. V niektorých prípadoch naozaj dlhý post nie je nutný, krátke predstavenie stačí. Pomerne obsiahlym predstavením, boli tip na hudbu v podobe A$AP Rockyho, rovnako v októbri Rita Ora, alebo The Weeknd pred viac ako rokom dozadu, v apríli. Ruku na srdce, kto v našich končínách o nich vedel? My máme ďalšie tipy, máš aj ty svoje?

Móda:

Autorské články. Čo viac dodať, na príklad ti poslúžia dva články Carhartt - 120 rokov kvality, Denim a svet okolo neho. Sú to len príklady, nie informovanie o novinkách, ale niečo hodnotnejšie z vašej hlavy.

Cinema:

Žereš filmy. Sleduješ trailery, novinky, zaujímavosti a nájdeš si denne 10 minút spraviť článok pre ľudí o tom, čo ľudia z filmového sveta chystajú svojim fanúšikom.

Druhá verzia, ktorá je bonusom k vyššie uvedenej vete a pridáva ti na hodnote: Pôjdeš na premiéru filmu, ak bude treba a si schopný napísať aj recenziu. Easy, ain't it? Stačí ak zvládaš prvé menované.

Tech - autá:

Hľadáme človeka, ktorý nemusí byť car freak alebo automechanik, stačí ak sem tam narazí na nejaký zaujímavý release a vie sa k nemu vyjadriť, pozbierať informácie, napísať pár viet. Informovať o tých hlavných releasoch aút, prípadne nejaké zaujímavosti. Not a big deal, budeš mať voľnú ruku.

Tech - elektro:

Elektronika, mobily, tablety, zaujímavosti, kludne aj software.

Umenie:

Architektúra, grafika, ilustrácie, maľby a všetko ostatné, čo sa dá nazvať umením.


Offtopic:

Zaujímavosti zo sveta, nezvyčajné veci. Príklady: Perfektne načasované fotografie, Zrecyklovaná železnica v NY

Šport:

Zdravý životný štýl, zaujímavosti, zhrnutia, cvičenie, fitness. Mnoho ľudí nám písalo, že by radi písali o športe, ale nie sme stránka zameraná priamo na šport. Príklady článkov, ktoré vyhovovali: Balotelli mánia, Retrospektíva NBA draftov, Zhrnutie pred finále EURO 2012.

Všetci záujemcovia majú priestor na sebarealizáciu, ak máte nejaké nápady v konkrétnom tematickom okruhu, tak pravdepodobne dostanete aj priestor. Toto je pravdepodobne posledná šanca stať sa touto cestou členom teamu pred veľkou, zatiaľ nešpecifikovanou a neoznámenou zmenou.

Hlavnou potrebnou vecou je chuť robiť, prinášať novinky, zaujímavosti a ochota učiť sa. Hladáme dlhodobých prispievateľov do budúcnosti. Benefity a odmeňovanie členov teamu si necháme pre seba, je otázkou vloženej energie a prostriedkov.

Každý má šancu, všetci dostanú odpoveď. Stay fresh!

Staň sa členom REFRESHER teamu!
Domov
Zdieľať
Diskusia