Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2018, 17:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Disney zarobí 250 miliónov dolárov len z predaja hračiek či tričiek s motívmi Black Panthera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney dokazuje, že čoho sa dotkne, to sa premení na zlato.

Iste vám neuniklo, že nová marvelovka Black Panther sa stala (neprekvapivo) opäť obrovským úspechom, či už hovoríme o kritickej alebo finančnej stránke.

Wakande nedokázala konkurovať ani sexy Jennifer Lawrence so svojím thrillerom Red Sparrow a Marvel, resp. Disney, si tak len potvrdil svoju pozíciu giganta na filmovom trhu.

 

Black Panther sa stále viac a viac blíži k miliardovej hranici, pričom Disneymu ešte zrejme vynesie 250 miliónov predaj hračiek, tričiek a reklamných predmetov.

Nečakane veľký príjem z predaja hlási Hasbro, ale aj výrobca tričiek Fifth Sun. Tričká s tematikou Black Panther sa ocitli v prvej desiatke najpredávanejších. Pri podobných blockbusteroch býva niekedy tento predaj rôznych hračiek rozhodujúcim faktorom, či sa natočí sequel.

Podľa kompetentných to však tentokrát nie je ten prípad, keďže úspech je tak mohutný, že sequel je prakticky neodvratný. Netreba chodiť okolo horúcej kaše: Disney opäť našiel zlatú baňu.

Domov
Zdieľať
Diskusia