Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 20:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladá Poľka sa neholila už rok. Jej manžel ochlpenie neznášal, ale vzájomná láska vraj prekonala všetky prekážky

ZAUJÍMAVOSTI POĽSKO
Uložiť Uložené

Ochlpenie na ženskom tele predsa nie je ničím nezvyčajným.

Ženy väčšinou strávia aj niekoľko hodín týždenne bojom proti ochlpeniu. Nijak inak na tom nebola ani Sonia Cytrowska zo susedného Poľska, ktorá sa začala holiť už ako 12-ročné dievča a neustále na sebe pociťovala tlak spoločnosti. Holiť sa jej nechcelo, ale so svojím telom nemohla byť spokojná, pretože sa neustále pozerala na dokonale hladké telá modeliek a herečiek v médiách.

Až po rokoch urobila radikálnejšie rozhodnutie a pred viac ako 12 mesiacmi zahodila svoju poslednú žiletku. Dlhší čas sledovala viacero profilov na Instagrame propagujúcich práve pozitivitu o ženskom tele, vďaka čomu si aj Sonia uvedomila, že sa holiť nepotrebuje. Dnes vraví, že je krásna aj bez toho, aby musela hodiny stráviť v kúpeľni so žiletkou v ruke, a napokon získala podporu aj od svojho manžela. Najskôr jej rozhodnutie vnímal negatívne, pretože nebol na ochlpenie na ženskom tele zvyknutý, lenže ich vzájomná láska podľa všetkého bariéru prekonala.

Sonia si na svojom Instagrame samozrejme pravidelne nájde aj hromadu negatívnych komentárov, avšak koniec koncov o vlastnom tele rozhoduje len a len ona sama. Ak nemá chuť holiť sa, spoločnosť našťastie nemá žiadne právo prinútiť ju vziať žiletku do ruky.

 

Příspěvek sdílený Sonia (@bodyhairmovement),

 

Příspěvek sdílený Sonia (@bodyhairmovement),

Domov
Zdieľať
Diskusia