Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2018, 21:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Partia kamarátok si za nahé fotky kúpila roztomilého huskyho. Muža, ktorý im psa ponúkol, ešte aj parádne oklamali

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Za huskyho sa oplatí poslať aj nahé fotky.

Zaobstaranie psa patrí v životoch ľudí medzi najdôležitejšie momenty, ktoré by sa dokonca dali prirovnať k narodeniu prvého dieťaťa. O psa je potrebné sa neustále starať, a tak si ho mnohé dvojice zvolia ako prvý krok k založeniu vlastnej rodiny. Avšak, partia kamarátok z jedného nemenovaného apartmánu vymyslela lepší spôsob, ako sa dostať k milovanému huskymu.

Po malom šteniatku túžili už dlhé mesiace, ale dlho sa k činu nevedeli odhodlať, čo im vynahradil chlapík so šteniatkom na predaj. Jedna z kamarátok sa mu ozvala a on si pre seba vymyslel zaujímavý obchod, pretože namiesto dolárov požiadal slečnu o jej nahé fotky, za ktoré chcel psíka vymeniť. Ona sa rozhodla nápad prediskutovať so svojimi spolubývajúcimi, ktoré okamžite súhlasili, a jedna z nich dokonca našla spôsob, ako získať psíka a zároveň nechať ich telá zakryté.

V telefóne mala nahé fotky od náhodnej kamarátky, a nechcela rozprávať o tom, prečo jej ich poslala, a tak využila tie. Najskôr sa kamarátky spýtala, či môže poslať jej fotky a po získaní súhlasu už pribudla iba fotografia z auta. Na sedadle sa tam viezol už iba spokojný malý husky, ktorý je zrejme prvým psom na svete, ktorého si niekto kúpil výmenou za nahé fotky. Snáď mu bude so slečnami dobre.




Domov
Zdieľať
Diskusia