Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018 o 21:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Alicia Vikander alias Tomb Raider dáva nášmu srdečnému tepu poriadne zabrať. Môžu za to skvelé nové obrázky z filmu a natáčania

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Už začínate byť s oscarovou Vikander v role Lary Croft spokojní? Alebo by ste predsa len prijali naspäť Angelinu Jolie?

Filmová adaptácia videohry v hlavnej role s dobre známou Larou Croftou sa už čoskoro dostane do našich kín. Tvorcovia preto aj touto formou pomaly ukončujú prezentovanie snímky lákavými reklamnými materiálmi.

Kedže sa ale na Slovensku novej Tomb Raider dočkáme až 15. marca (březen) 2018, s nejakým tým krátkym spotom či ukážkou z filmu ešte počítame. Máte už rezervované lístky, alebo vás filmári musia ešte stále presviedčať? V nižšie priloženej galérii sa môžete pozrieť na novú várku fotografií.

O réžiu filmu sa postaral Roar Uthaug (The Wawe/Vlna) a scenár napísal Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3). V hlavnej role uvidíme držiteľku Oscara, Aliciu Vikander (The Danish Girl), no okrem nej sa vo filme objaví aj Dominic West (Star Wars I), Walton Goggins (Django Unchained) či Daniel Wu (Warcraft).

Pre viac informácií o snímke kliknite na tento odkaz.

Domov
Zdieľať
Diskusia