Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 23:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor sa vrátil po ročnej pauze do pražského SaSaZu, aby dva krát pokrstil album Alfa (Video)

HUDBA
Uložiť Uložené

Ektorov zatiaľ posledný album Alfa sa teší veľkému úspech dôkazom čoho bol aj veľký záujem o živé vystúpenia.

Viac než 13 mesiacov bez koncertu by väčšinu slovenských aj českých raperov stálo kariériu, keďže v súčasnej dobe si len ťažko môže interpret dovoliť odmlku. Fanúšikovská lojalita často absentuje, avšak to určite nie je Ektorov prípad, ktorý sa aj po takto dlhej dobe mohol bez problémov vrátiť do jedného z najväčších pražských klubov vo veľkom štýle. Záujem o lístky na oficiálny krst bol tak vysoký, že sa organizátori spoločne s Ektorom rozhodli pridať ešte jedno vystúpenie hneď v nasledujúci deň

No a na tom sme už nemohli chýbať ani my s kamerou a moderátorkou Andreou. Výsledkom je ďalšie pokračovanie série Refresher Backstage, v rámci ktorého máš opäť možnosť nahliadnúť exkluzívne na miesta, kam sa s bežnou páskou nedostaneš. Vyspovedali sme aj zopár hostí a tiež hlavného účinkujúceho, ktorý teraz vyráža na turné po českých mestách.

Domov
Zdieľať
Diskusia