Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2018, 12:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Smrti či obrovskej katastrofe unikli len o sekundu. Zázraky možno neexistujú, ale tieto náhody zachránili životy

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Sekunda dokáže rozhodnúť o živote a smrti.

Život človeka je mimoriadne krehký, a tak sa občas dostane do situácie, z ktorej ani netuší, ako vôbec mohol vyjsť v zdraví. Nasledujúce fotografie zachytávajú práve momenty, pri ktorých tuhne krv v žilách, pretože ľudia ani netušili, čo si na nich pomyselný osud či úplná náhoda chystá.

Aj keď by veľká časť z nás povedala, že zázraky neexistujú, keby si pracoval vo fabrike a odrazu by ti v okuliaroch pristál úlomok, ktorý by ťa zaručene zbavil oka a pravdepodobne by ti poškodil aj mozog, ale zastavili ho ochranné okuliare, zrejme by si svoj život prehodnotil.

Svet si pre nás občas dokáže pripraviť situácie, ktorým by na prvý pohľad človek ani nechcel veriť a myslel by si, že ide o fotomontáž, lenže keď si nabudúce nájdeš svoje auto v poriadku aj napriek tomu, že pár centimetrov od neho padol strom, potom si spomeň na to, že zázraky v nejakej forme zrejme existujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia