Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 10:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jennifer Lawrence pôjde v thrilleri Red Sparrow do naha! Podľa špiónskeho kódexu jej telo totiž "patrí štátu"

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štát do vás od narodenia investoval množstvo času a financií, a tak teraz žiada čosi na oplátku - úplne odovzdanie sa jeho moci.

Je krásna, ale zároveň vrcholne nebezpečná. Jennifer Lawrence sa začiatkom marca (březen) v špionážnom thrilleri Red Sparrow predstaví v role tajnej agentky Dominiky Egorovej, ktorá k splneniu náročných misií využíva svoju myseľ i telo. Všetky jej úspešné akcie však naruší príchod agenta CIA. Ten Dominike prezradí, že jej život je v obrovskom ohrození a pokiaľ chce prežiť, musí s ním spolupracovať.

Vzhľadom na R-kový rating a doposiaľ vydané upútavky od snímky možno očakávať násilnú akciu a množstvo erotických scén

Premiéry Red Sparrow sa v českých i slovenských kinách dočkáme 1. marca (březen) 2018. Urobil náročný špiónsky výcvik z agentky Egorovej smrteľne nebezpečného zabijaka? O tom nemáme žiadnych pochýb. Špeciálna trojica upútaviek nám totiž opäť zdôrazňuje, že Jennifer Lawrence alias Dominika Egorova okrem svojho odzbrojujúceho výzoru vlastní sadu neobyčajných schopností, za ktoré by sa dozaista nehanbil ani Ethan Hunt


Domov
Zdieľať
Diskusia