Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 23:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Prezident Kiska vymenil VIP lóžu za kotol s fanúšikmi. Na zápase proti Rusom si šiel vykričať hlasivky, aby podporil našich chlapcov

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Náš prezident je očividne hokejový fanúšik.

Našim hokejistom sa vydaril vstup do olympijského hokejového turnaja, keď v súboji proti športovcom z Ruska vyhrali 3:2, a dopredu ich z hľadiska hnala aj skupina slovenských fanúšikov. Veľkú účasť našich fanúšikov sme samozrejme nemohli v ďalekej Kórei očakávať, ale na tribúne sa objavil samotný prezident Andrej Kiska, ktorý síce mal možnosť fandiť z pohodlia VIP lóže, avšak zvolil oveľa atraktívnejší prístup.

Kiska sa obliekol do svetru, nasadil slovenský šál a vydal sa priamo do kotla našich fanúšikov, kde spoločne s nimi po celý zápas povzbudzoval slovenských hokejistov a nádej nestrácal ani po dvoch rýchlych inkasovaných góloch. Slováci na tribúne mali z prezidenta veľký zážitok a množstvo z nich si ho natáčalo, pričom komentátori z Českej televízie sa na prezidentovi, ktorý si ide vykričať hlasivky, tiež dobre zabávali. Kiska má síce na olympijských hrách najmä reprezentatívnu funkciu, ale očividne si vie aj užiť športové zážitky.


Odporúčané
KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? 9. apríla 2024, 18:00



Domov
Zdieľať
Diskusia