Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys sa pripomína poctivou novinkou Fotky, kde mu sekunduje Idea a Michajlov. Zverejňuje aj oficiálny dátum vydania debutu a tracklist

HUDBA
Uložiť Uložené

Jeden z dvoch slovenských členov Ty Nikdy s aktivitou pokračuje aj v roku 2018.

Matysov debutový sólový album sme síce očakávali už v minulom roku, no s ohľadom na aktivitu v rámci iných projektov by sme boli ochotní ešte pár mesiacov počkať, čo však už našťastie nie je potrebné. Najnovší člen Ty Nikdy sa pravidelne objavuje na spoluprácach, no okrem nich stihol vydať kvalitné EP a tiež mixtape plný poctivého rapu presne tak, ako sme v jeho prípade už zvyknutí. 

Všetko zároveň nasvedčuje tomu, že samotný album s finálnym názvom Martin definitívne uzrie svetlo sveta v tomto roku, no ešte pár dní pred tým dostane pokračovanie Mixdown Mixtape, tentokrát s poradovým číslom dva a 14 skladbami a zopár hosťami. Matys hneď zverejňuje aj novinku, kde hosťuje kolega z labelu Idea a tiež blízky spolupracovník Michajlov. A áno, titul Fotky v tebe správne vyvoláva pocit, že sa chalani budú vracať ku konkrétnym obrazom z veľmi blízkej aj vzdialenej minulosti. Beat? The Alchemist, Evidence - Throw it all away.

Matys sa pripomína poctivou novinkou Fotky, kde mu sekunduje Idea a Michajlov. Zverejňuje aj oficiálny dátum vydania debutu a tracklist

Aby toho nebolo málo, máme pre vás aj kompletný tracklist k debutu, pričom oficiálny dátum vydania je naplánovaný na 26.2. digitálnou formou. V tento deň budú zároveň spustené predobjednávky na vinyl, s ktorým dostaneš aj CD a kód na download.

Hudobne sa okrem Matysa na projekte podieľali producenti Steammerman&Beliczoraptor a hudobníci ako Peter Zajaček, Milo Suchomel, Honza Marcis, Jaroslav Žigo, Tamas Belicza či Erik Dimitrov. Celá doska vznikala viac ako dva roky a my sme radi, že je to konečne tu. 

Vinyl tracklist

A

1. tandem feat. Like

2. otec

3. tlak

4. bukowski

5. mama

B

6. vkraine feat. Katka Scevlkova & Milo Suchomel

7. tumor

8. lolo feat. Michajlov & Daniel

9. človek feat. Idea

digital tracklist

1. tandem

2. otec

3. tlak

4. bukowski

5. mama

6. vkraine

7. tumor

8. lolo

9. človek

Bonus

10. par Barov

11. arigato

 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia