Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2018, 18:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krvilačná bábika Chucky dostane svoj vlastný seriál a možno ju uvidíme aj kosiť nacistov počas druhej svetovej vojny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér sľubuje v chystanom seriáli poriadne temnú a znepokojivú atmosféru.

Vraždiaca bábika Chucky z hororovej série Child's Play sa nám minulý rok pripomenula ďalším dielom s názvom Cult of Chucky (naša recenzia tu) a jej tvorca Don Mancini má aj do budúcna smelé plány. Chystá sa totiž Chuckymu vytvoriť vlastný televízny seriál.

Krvilačná bábika Chucky dostane svoj vlastný seriál a možno ju uvidíme aj kosiť nacistov počas druhej svetovej vojny
Zdroj: Universal Pictures

Bábiku, ktorá v sebe ukrýva dušu sériového vraha Charlesa Lee Raya, opäť nadabuje Brad Dourif. Seriál by mal priamo nadviazať na záver Cult of Chucky a podľa Manciniho sa v ňom môžeme tešiť na poriadne temnú a znepokojivú atmosféru.

„Chceme opäť použiť názov Child's Play,“ poznamenal Mancini. „Chceme dať jasný signál, že budeme temní, temnejší, než kedykoľvek predtým. Bude to naozaj veľmi desivé.“ Pravdepodobne sa tak projekt vráti ku koreňom, kedy v ňom ešte boli dominantné hororové a nie čierno-humorné či satirické prvky. Zároveň však nepôjde o žiadny reboot, ale priame pokračovanie. Na pláne je predbežne 8 hodinových epizód.

Krvilačná bábika Chucky dostane svoj vlastný seriál a možno ju uvidíme aj kosiť nacistov počas druhej svetovej vojny
Zdroj: Universal Pictures Home Entertainment

Okrem seriálu je Mancini optimistický aj čo sa týka ďalších dielov filmovej série. V nedávnom interview sa rozhovoril o možnosti vhodiť Chuckyho do prostredia druhej svetovej vojny. „Myslím, že by to bolo skvelé,“ povedal. „Pamätáte si, ako v Dobyvateľoch stratenej archy povedia, že Hitler je posadnutý okultizmom?

To je okno, ako sa dostať do tej doby. Bolo by nepochybne zaujímavé vidieť Chuckyho v tomto období s ikonografiou a archetypmi filmov o druhej svetovej vojne. Je teda zjavné, že hororoví fanúšikovia sa Chuckyho v nasledujúcich rokoch tak skoro nezbavia.

Domov
Zdieľať
Diskusia