Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 17:47
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Blond Selena Gomez pre Harper's Bazaar. Prezradila, ako sa teraz cíti a čo je pre ňu najdôležitejšie

SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Speváčka sa vyjadrila k jej zložitému vzťahu s Instagramom a prezradila, koho najviac obdivuje.

Od vydania jej posledného singlu s Marshmellom, Wolves, sme toho o Selene Gomez moc nepočuli. Sociálnym sieťam a spoločenským udalostiam sa najmä kvôli svojmu zdraviu oblúkom vyhýba. Jej nový editoriál pre americký Harper's Bazaar preto potešil každého fanúšika, i nefanúšika. Vyspovedala ju kolegyňa Kathrine Langford zo seriálu 13 Reasons Why, kde si Selena pre zmenu sadla na producentskú stoličku.

Na začiatku rozhovoru Selena prezrádza, že aj napriek jej psychickému zdraviu sa v šoubiznise cíti pohodlnejšie, než kedykoľvek predtým. Pred kamerou pravidelne stojí už od siedmich rokov, no nikdy sa necítila tak sebavedomo ako teraz. Vraj už sa prestala trápiť, či vyzerá dosť vyspelo, dosť sexy či dosť cool. Priznala, že veľa času strávila rozmýšľaním nad tým, čo všetko zmeškala kvôli pôsobeniu v šoubiznise od detstva. Mnohokrát sa prichytila pri tom, ako si želá, že by chcela žiť iný život. Avšak uvedomila si cenu svojho súkromia, ktoré si veľmi cení, pochopila, ako to vo svete chodí a keď to všetko akceptovala, prestala sa tak báť. Pochopila, že je to len malá cena za to, aký život teraz žije

Selena je, s najvyšším počtom sledujúcich vôbec, jednoznačne kráľovná Instagramu. Aj napriek tomu má s touto aplikáciou veľmi zložitý vzťah. Uvedomuje si, že vďaka Instagramu dostala možnosť vyjadriť sa ku všetkým skutočným, ale aj neskutočným príbehom, ktoré si médiá často vymýšľajú. Avšak znepokojuje ju to, akú veľkú hodnotu mladí ľudia kladú na sociálne siete. Vraj je to úžasná sociálna sieť, no dáva ľudom, vrátane Seleny samotnej, falošný obraz o tom, čo je dôležité. Všetci dobre vieme, o čom tu Selena hovorí - falošné šťastie či bohatstvo, ktoré si väčšina ľudí na Instagrame vytvára, aby vyzerali dôležití.

Najdôležitejšie pre ňu je práve zdravie. Selena mala problémy s depresiou a úzkosťami, o ktorých vždy otvorene rozprávala. Avšak ako sama priznáva, nikdy to neprekoná. "Nikdy nebude deň, kedy poviem - Obliekla som si pekné šaty, vyhrala som nad depresiou! - Je to neustály boj, ktorému budem čeliť do konca života a som s tým OK, pretože viem, že si vyberám seba nad čímkoľvek iným." Rok 2018 začala s takouto myšlienkou. Ak bude mať v poriadku zdravie, tak bude v poriadku všetko.

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Tiež priznala, že už si nestanovuje ciele, pretože nechce byť viac sklamaná, keď sa jej ich nepodarí splniť. Pravdepodobne narážala na svoju hudbu. Mala odohrať koncert v susednej Prahe a v iných európskych veľkomestách. Avšak len po troch mesiacoch koncertovania musela turné zo zdravotných dôvodov zrušiť. Turné malo byť k albumu Revival, ktorý je zatiaľ posledný na jej konte. Po jeho vydaní vydávala len single, všetky však boli extrémne úspešné. Aj teraz pracuje na novom albume, avšak ešte s ním nie je natoľko spokojná, aby ho vypustila do sveta. Chce, aby bol dokonalý a ak by mal vyjsť až za desať rokov, tak vyjde až za desať rokov.

Kathrine sa Seleny spýtala veľmi citlivú otázku ohľadom jej mexického pôvodu. Sú to najmä Mexičania, ktorých aktuálny prezident USA chce z krajiny doslova vyhostiť, no Selena sa ku svojmu pôvodu stavia pozitívne. Je veľmi pyšná, no trápi ju, že nevie tak dobre po španielsky. Pri tejto otázke si spomenula na jeden moment, keď mala 15 či 16 rokov a natáčala Kúzelníkov z Waverly.

Prišli ju pozrieť malí fanúšikovia, no Selenu zaujala ich plačúca matka, tiež latinsko-amerického pôvodu. Keď ju objala a spýtala sa jej, či je v poriadku, so slzami jej odpovedala, že je neuveriteľné, že jej deti môžu vidieť, že aj latinsko-americká žena to môže dotiahnuť tak ďaleko a splniť si svoje sny, že to vždy nie je len niekto s typickými blond vlasmi a modrými očami"Vedela som, čo tým myslela. Keď som bola mladšia, môj idol bola Hillary Duff! Pamätám si, že som túžila mať modré oči ako ona. Vtedy som uznala, že to všetko pre ľudí niečo znamená."

Sobotný večer pre Selenu vyzerá vždy inak. Niekedy má náladu stráviť celý večer so svojou 4-ročnou sestrou Gracie, ktorá je vraj niekedy omnoho vyspelejšia, než samotná Selena. Keď chce tráviť čas so svojimi priateľmi, tak nikdy nenavštevujú trendy miesta plné celebrít. Rada navštevuje príjemné reštaurácie, medzi jej obľúbené patrí Chili's. Ak by ste chceli vedieť, čo si taká Selena Gomez objednáva najčastejšie, tak je to queso a čipsy/hranolky. Tiež rada tancuje a blázni sa s kamarátmi. 

V módnom magazíne sa Kathrine nezabudla spýtať ani na módu. Selena svoj štýl opísala ako neformálny, vraj aj keď nejde do fitka, vyzerá, ako by šla do fitka. Jej prvá módna investícia bola Louis Vuitton notebooková kabelka. Kúpila si ju zo svojej prvej veľkej výplaty a hrozne sa bála, že ju zašpiní. Vždy, keď ju nosila, sa tvárila ako malá podnikateľka, ktorá v kabelke nosí plno doležitých vecí, aj keď tam mala len lesk na pery a notebook. Selena je veľká milovníčka topánok a kabeliek, tieto dva kúsky dokonca uprednostňuje pred akýmkoľvek oblečením. "Vždy som si vravela, že je jedno, čo mám na sebe, pokiaľ mám k tomu správny pár topánok."

Za najväčší idol považuje Meryl Streep. Miluje jej eleganciu a to, ako je vždy sama sebou aj napriek tomu, že vždy hrá iné, zložité postavy. "Milujem, ako pôsobí v spoločnosti." Rovnaký názor má aj na mladučkú speváčku Grace VanderWaal, s ktorou sa stretla na odovzdávaní cien Billboard pre ženy, ktorú mimochodom Selena vyhrala a stala sa tak Ženou roka. Na Grace si zamilovala jej múdrosť a to, ako v miestnosti plnej žien žiarila. Obdivuje tiež manželku Georga Clooneyho, Amal Clooney. Veľa o nej čítala a je podľa nej úžasná - to, ako hovorí a za čo bojuje veľmi obdivuje.

O úžasné fotky s divokým, motorkárskym nádychom sa postaral Alexi Lubomirski. Selena má na sebe oblečenie z vlastnej kolekcie pre COACH. Článok a fotky budú dostupné v marcovom vydaní Harper's Bazaar.

Na záver si vychutnajte krátke video nežnej krásky pri motorkách.

Domov
Zdieľať
Diskusia