Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 2:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cloverfield 3 kašle na kiná! Mysterióznym trailerom ohlasuje, že už dnes si ho môžete pozrieť na Netflixe

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tak toto sme fakt nečakali. Bravó!

Tento rok možno uvidíme dva nové Cloverfield filmy, avšak iba jeden z nich v kinách. Cloverfield Paradox bol práve oficiálne odhalený na Super Bowle napínavými trailermi. Tie nám okrem iného hovoria, že tentokrát budeme priamo nadväzovať na pôvodný film Matta Reevesa, kedy na USA zaútočila obrovský príšera. V deji sa pritom posunieme o 10 rokov dopredu a zistíme, čo a prečo sa to vlastne vtedy stalo.


Na istej vesmírnej stanici práve prebieha medzinárodná misia, kde sa brilantné mozgy z celého sveta snažia vyriešiť energickú krízu na Zemi. Experimentálna technológia sa však začne správať veľmi divne, čo vyústi v totálnu izoláciu astronautov a ich následný boj o život. 

Avšak, to zďaleka nie je všetko. Netflix zároveň ohlásil, že si film budete môcť pozrieť už dnes! Šialené, že? V posledných týždňoch sa šuškalo o tom, že práva na film kúpi práve Netflix, no takúto bombu sme rozhodne nečakali. J. J. Abrams nás po skvelej reklamnej kampani pre 10 Cloverfield Lane znovu dostal a my tak s otvorenými ústami čumíme na monitory. Recenziu vám prinesieme najpozdejšie v utorok. 

Hlavné úlohy si zahrajú David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang a Daniel Bruhl. Režíruje Julius Onah(The Girl is in Trouble), na scenári pracovali Oren Uziel (22 Jump Street) a Doug Jung (Star Beyond).

Cloverfield 3 kašle na kiná! Mysterióznym trailerom ohlasuje, že už dnes si ho môžete pozrieť na Netflixe
Domov
Zdieľať
Diskusia