Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 12:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ak ešte nie si milionár, je to len tvoja chyba. Erik cez Bitcoin premenil 1000 dolárov na viac ako milión a nebojí sa ľudí provokovať

TECH BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Mladý muž si za svoje rozhodnutia môže gratulovať.

Kryptomeny za poslednú dekádu zmenili životy mnohým ľuďom, či už negatívne alebo pozitívne a na správnej strane barikády sa objavil aj Erik Finman. Na prvý pohľad nevinný mladý muž sa nebojí vytvárať kontroverziu vďaka svojim vyhláseniam, za čo môže ďakovať vlastnej intuícii.

Ešte v roku 2014 sa rozhodol, že darček od starej mamy v podobe 1000 dolárov vloží do kryptomien, a tak nakúpil Bitcoin a dlhé roky s ním ani len nepohol, zatiaľ čo sledoval jeho rast do závratných výšin. Zo svojich 1000 dolárov urobil onedlho rovných 100-tisíc, pričom v tom čase mal iba 16 rokov. Prefíkaný tínedžer sa rovno stavil so svojimi rodičmi, že ak do 18. narodenín zarobí via ako 1 milión dolárov, nebude musieť ísť na vysokú školu. Milionárom sa mu aj skutočne stať podarilo a momentálne má jeho majetok hodnotu približne 1,5 milióna dolárov, čo na ňom nie je ani zďaleka najkontroverznejšie.

Erik nedávno poskytoval rozhovor portálu Business Insider a vysvetlil, že kryptomeny samozrejme nikam neodchádzajú a aj keď prišiel pád, ich hodnota bude nasledujúce roky stúpať. Myslí si preto, že množstvo ľudí si v najbližších 10 rokoch dokáže z investícií do kryptomien vybudovať slušný majetok. A ak sa v najbližších 10 rokoch nestaneš milionárom aj ty, potom ti Erik odkazuje, že je to len a len tvoja chyba.

Ak ešte nie si milionár, je to len tvoja chyba. Erik cez Bitcoin premenil 1000 dolárov na viac ako milión a nebojí sa ľudí provokovať
Zdroj: YouTube
Domov
Zdieľať
Diskusia