Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 12:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Natočí novú verziu Mužov v čiernom režisér Rýchlo a Zbesilo 8 či Straight Outta Compton?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Majú Muži v čiernom režiséra?

Chystaný reboot série Muži v čiernom, o ktorom sme vás informovali aj na Filmkulte, možno našiel režiséra. F. Gary Gray, ktorý má na konte Straight Outta Compton či The Fate of the Furious, je totiž práve uprostred rokovaní so štúdiom Sony Pictures.

Natočí novú verziu Mužov v čiernom režisér Rýchlo a Zbesilo 8 či Straight Outta Compton?
Zdroj: Sony / Columbia

V zatiaľ nepomenovanom reboote už neuvidíme Willa Smitha ani Tommyho Lee Jonesa, ale mali by sme sa dočkať rozšírenia sveta pôvodnej trilógie. Reboot napíšu Matt Holloway a Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight).

Muži v čiernom sa mali objaviť aj v crossoveri s 21 Jump Street pod názvom MIB 23. Zatiaľ sa ale nezdá, že by sa s týmto projektom niečo dialo. Herec Jonah Hill dokonca priznal, že zvolený koncept je "príliš komplikovaný," takže ktovie, či sa MIB 23 vôbec niekedy dočkáme. Oficiálne je však stále vo výrobe. Pokiaľ všetko pôjde dobre, tak nového filmu by sme sa mali dočkať 14. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia