Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Mária Havranová je hviezdou seriálu Oteckovia a zažiari aj v prvom slovenskom tanečnom filme Backstage. Na čo sa môžeš tešiť? (Rozhovor)

OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Mary nám prezradila, ako prežívala účasť v Tv show Pevnosť Boyard a aj to, čo by nikdy pred kamerou neskúsila.

V koncepte rozhovorov s inšpiratívnymi ženami pokračujeme aj naďalej a po speváčke a modelke sme si pozvali mladú a talentovanú herečku Máriu Havranovú. Tú máš možnosť poznať z televíznych obrazoviek už dlhšie a momentálne je hviezdou populárneho seriálu Oteckovia

Máriu, alebo ako ju zvyknú volať - Mary, sme si pozvali do našej obľúbenej kaviarne Kapucíno v centre Bratislavy a v príjemnom prostredí sme sa porozprávali o jej hereckých začiatkoch, o tom čo by nikdy pred kamerou neskúsila a o účinkovaní v znovuzrodenej Tv show Pevnosť Boyard. Tá vraj bola jej snom od detstva a s účasťou neváhala ani minútu. V marci do kín príde očakávaný prvý slovenský tanečný film Backstage, kde hrá Mary hlavnú úlohu a kde sa predvedie aj tanečná skupina The Pastels. Veríme, že rozhovor so sympatickou herečkou sa ti bude páčiť a ak máš tip na ďalsiu hosťku, hoď nám meno do komentu.

Domov
Zdieľať
Diskusia