Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 20:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo ťa môže holandská polícia vyzliecť na ulici a aký slovenský rapový klip zbiera úspech na PornHube?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Dávku dôležitých informácií z uplynulého týždňa tu pre teba máme aj tento týždeň.

Blížime sa k jubilejnému desiatemu pokračovaniu Freshnews, v rámci ktorých vám každú nedeľu o 18:00 prostredníctvom nášho YouTube kanála prinášame nový diel plný noviniek, aktualít a dôležitých informácií z uplynulého týždňa. Výnimkou nie je ani dnešok, pričom aj tentokrát ťa udalosťami z posledných siedmich dní prevedie moderátorská dvojica Deniska a Krištof.

Okrem veľa iného sa dozvieš napríklad aj to, ako dopadla naša cesta naprieč zasneženým Slovenskom, ktorý slovenský rapový videoklip bol uverejnený na PornHube a tiež dôvod, prečo ťa môže po novom holandská polícia vyzliecť do naha kdekoľvek na ulici. Už tradične sa teda zameriavame nielen na našu krajinu, ale aj zvyšok sveta a radi dávame do pozornosti aj náš vlastný obsah.

V úplnom závere vyhlásime aj novú zaujímavú súťaž, a tak nezabudni video dopozerať do konca, prípadne zanechať aj  konštruktívny komentár.

Domov
Zdieľať
Diskusia