Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 15:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vysmial sa ženám v MMA, že by porazil každú z nich. Namiesto toho dostal bitku od profesionálky, na ktorú ešte dlho nezabudne

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kristopher strúhal frajera na internete.

Dostať sa do profesionálnych súbojov MMA si vyžaduje obrovskú cieľavedomosť a sebazaprenie, pričom nezáleží na tom, či ide o muža alebo ženu. Kristopher Zylinski však očividne neveril, že ženy dokážu svoje mužské náprotivky dostať na lopatky, a preto nedávno na Facebooku napísal dlhý príspevok o tom, ako by on dokázal zbiť každú z nich.

Napísal, že 99 percent žien je príliš slabých a bez dostatočných reflexov na to, aby sa mohli rovnať mužov, a dokonca vyhlásil, že ak by sa s ním nejaká MMA profesionálka chcela pobiť, pokojne sa na to za finančnú odmenu nechá nahovoriť.

Portál McDojoLife ho preto zobral za slovo a zorganizoval súboj medzi Kristopherom a Tarou LaRosa, ktorá je profesionálnou americkou MMA bojovníčkou. Kristopher potom veľmi rýchlo pochopil, že si proti Tare ani neškrtne, a tak namiesto výsmechu dostal kvalitnú bitku a možno si nabudúce dá väčší pozor na to, čo píše na internete.  

Domov
Zdieľať
Diskusia