Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018, 15:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ide do tuhého! Krásna Alicia Vikander to ako Lara Croft nemala pri natáčaní zjavne vôbec ľahké

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Dvojica nových televíznych spotov nás utvrdzuje v tom, že o akciu nebude v pripravovanom Tomb Raider núdze. Pôjde však o celkovo vydarený film?

O náročnom natáčaní sprevádzaným tvrdým tréningom Alicie Vikander sme vás už informovali. Nie všetky akčné scény sú totiž upravené efektami a nie je pravda, že by sa herci pri nakrúcaní vôbec nezapotili.

Ďalšia dvojica upútaviek sa nám snaží v jednoduchosti povedať, že aj keď je Vikander nežne pôsobiacou ženou, určite si s ňou neradno zahrávať. Nie pokiaľ sa herečka ocitne v role nadmerne inteligentnej a fyzicky zdatnej dobrodružky Lary Croft.

Dej snímky nás zavedie na posledné známe miesto výskytu nezvestného otca mladej Lary (Alicia Vikander) - k neurčitej hrobke ležiacej na ostrove niekde pri pobreží Japonska. Počas vyšetrovania tohto záhadného zmiznutia musí nebojácna Croft prekonať mnohé skúšky a nástrahy. Podarí sa jej prísť celej veci na koreň?

Ide do tuhého! Krásna Alicia Vikander to ako Lara Croft nemala pri natáčaní zjavne vôbec ľahké
Zdroj: Warner Bros. Pictures

O réžiu filmu sa postaral Roar Uthaug (The Wawe/Vlna) a scenár napísal Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3). V hlavnej role uvidíme vyššie spomínanú držiteľku Oscara, Aliciu Vikander (The Danish Girl), no okrem nej sa vo filme objaví aj Dominic West (Star Wars I), Walton Goggins (Django Unchained) a Daniel Wu (Waracraft).

Slovenská premiéra je naplánovaná na 22. marca (března) 2018, no českí diváci si film užijú už o 7 dní skôr. Zájdete na snímku do kina? Alebo vám mladá herečka do role nebojácnej Lary Croft nesedí a film ste už vopred odpísali?


Anketa:
Zájdete na Tomb Raider do kina?
Určite áno
Nie, nemám záujem
Určite áno
62 %
Nie, nemám záujem
38 %
Domov
Zdieľať
Diskusia