Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. januára 2018, 12:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kde pracuješ, kam chodíš na dovolenku či odkiaľ je tvoja profilová fotka. Vďaka pár klikom zistíš, čo všetko o tebe Facebook vie

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Úžasná služba si posvieti na tvoju internetovú bezpečnosť.

Mnoho spoločností, asociácií či organizácií sa nás snaží presvedčiť o tom, ako sa obrovská väčšina z nás nechráni na internete a dávame tak voľný a nestrážený priestor ľuďom, ktorí to s nami nemyslia veľmi dobre. Často však len mávneme rukou a nič z toho nás nezaujíma, až kým nevidíme reálnu škodu alebo zozbierané informácie.

Práve k tomu druhému nám môže veľmi jednoducho dopomôcť šikovná webová aplikácia nazvaná Supremo, ktorá sa s tvojím dovolením dostane na tvoj facebookový profil, poriadne ho prehľadá a zozbiera všetky možné dáta, ktoré len zvládne.

Kde a kedy sa na Facebook pripájaš, kto je tvoja rodina, či si vo vzťahu alebo akú pozíciu zastávaš vo svojej práci. Všetky tieto informácie môže niekto považovať za mimoriadne hodnotné a pomerne ľahko je ich možné aj zneužiť.

Kde pracuješ, kam chodíš na dovolenku či odkiaľ je tvoja profilová fotka. Vďaka pár klikom zistíš, čo všetko o tebe Facebook vie
Zdroj: www.supremo.tv

Samozrejme, je trošku paradoxné, že si webová aplikácia zameraná na internetovú bezpečnosť prosí prístup na prehliadanie tvojho súkromného facebookového profilu a získavanie informácií, no Supremo sľubuje, že všetky získané dáta po používaní zmaže a rozhodne z nich nebude ďalej čerpať alebo ich posúvať ďalej. Samotnú stránku nájdeš na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia