Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 23:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najkrajšia asistencia, akú si kedy videl? Lionel Messi potvrdil svoju genialitu, keď Albovi ponúkol gól ako na striebornom podnose

ŠPORT LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Argentínsky futbalista nemá konkurenciu.

FC Barcelona sa na odvetu pohárového zápasu Copa del Rey patrične pripravila a nastúpila v plnej sile, pretože prvý zápas skončil remízou 1:1 a tréner Ernesto Valverde chcel zabezpečiť, aby sa jeho zverenci bez väčších problémov prebojovali ďalej. Už v prvom polčase to preto tradične rozbalil Lionel Messi a spolupracoval s ním Jordi Alba. Messi si pripísal na konto dva góly, ktoré vyzerali ako okopírované, pretože nasledovali po takmer identickej prihrávke od Albu, avšak Messi chcel Albovi službu oplatiť.

V prvej polovici súperovej polovice si preto počkal do momentu, kým Alba nezačne nabiehať a potom vyslal prihrávku, ktorá sa zrejme zapíše do histórie. Dokonalou prihrávkou prekonal celú obranu Celty Vigo a naservíroval loptu Albovi do neľahkej situácie, ale ľavý obranca to napokon fenomenálne zvládol a poslal Barcelonu do trojgólového vedenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia