Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2018, 13:45
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ross zbiera Supreme kúsky už vyše 20 rokov. Doma ich má viac než 1000 a teraz sa všetko rozhodol predať

MÓDA MÓDA STREETWEAR SUPREME
Uložiť Uložené

Každý má nejaký životný štýl.

Keď to miluješ, nie je čo riešiť. Pre DJa, autora reklamných textov a promotéra v jednom Rossa Wilsona to platí so streetwear značkou Supreme, ktorá si posledné roky vydobýja pozornosť a popularitu aj medzi slovenskými a českými hranicami. Ross však rozhodne nie je z tých, ktorí sa len rýchlo naladili na vlnu hypu a nadšenia.

Produkty od Supreme zbiera už od otvorenia ich prvého kamenného obchodu, čo sa udialo v 90. rokoch a v jeho šatníku i policiach sa toho nazbierala naozaj poriadna hromada. Či už ide o limitované a vzácne tričká, ktoré vznikli so svetovými celebritami ako napríklad Kate Moss alebo o pozoruhodné doplnky.

Tie Supreme v poslednej dobe vydáva na pravidelnej báze a pravidelní zákazníci sa mohli dostať ku kúskom ako Supreme tehla, páčidlo, basketbalová či plážová lopta, čínske paličky, saké set a nedávno napríklad aj bobové sane.


Ross sa však zo záhadných dôvodov rozhodol celej kolekcie vzdať a spoločne s online predajcom The Idle Man zorganizoval prehliadku s možnosťou zakúpenia, od ktorej očakáva, že sa zbaví čo najväčšieho počtu kúskov.

Odporúčané
Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? Chiara Ferragni: jedna z najvplyvnejších influenceriek na svete prichádza o reputáciu. Koľko si pýta za jeden príspevok? 14. apríla 2024, 9:30

Nadšenec je vlastníkom viac než tisícky Supreme produktov a dôvodom, prečo sa ich che zbaviť, je jednoducho nedostatok miesta. Veci od Supreme tvoria celú jednu z jeho izieb a svoje zberateľské kúsky už skrátka nemá kde skladovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia