Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2018, 10:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Na trón Black Panthera si robí v akčnej a energickej ukážke zálusk viacero protivníkov. Čakajú nás boje vo svete, aj medzi kmeňmi vo Wakande

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel Studios nenecháva vôbec nič na náhodu a krátko pred očakávanou premiérou snímky Black Panther servíruje ďalší sľubný televízny spot.

Klebety ohľadom príchodu finálneho traileru sa nakoniec ukázali ako nepravdivé, takže si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Marvel Studios nám však ako náplasť posunulo až minútu a pol dlhý televízny spot, ktorý z nadchádzajúcej sólovky Black Panthera odhaľuje o čosi viac celkom nových záberov, než by ste možno čakali.

Nižšie priloženej, naozaj energickej ukážke, tak opäť nechýbajú lákavé momenty z prostredia technologicky vyspelej Wakandy, no k slovu sa dostane aj akcia a spolu s ňou aj prísľub konfliktu medzi kmeňmi. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o samotnom príbehu či jednotlivých postavách, vstúpte do tohto vlákna. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia