Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 12:22
Čas čítania 0:00
Diana H

Modelky si užívajú výlet naprieč Antarktídou. Dve kamarátky si zbalili kufre a namiesto exotiky sa vydali do mrazov

ANTARKTÍDA CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Nechýbalo robenie snehových anjelikov, či jazda ľadoborcom.

Zatiaľ čo väčšina z nás v zime sníva o dovolenkách v teplej exotickej krajine, modelky Josephine Skriver a Jasmine Tookes sa rozhodli pre niečo “sviežejšie”. Prvé dni tohto roka si užívajú ľadovú Antarktídu. Dve najlepšie kamarátky si zbalili kufre a vyrazili za snehovým dobrodružstvom.

Na ich Instagramových účtoch zdieľajú fotografie príbehov, kde vidno, že si výlet naprieč Antarktídou naozaj užívajú. Nechýbalo ani robenie snehových anjelikov, či jazda ľadoborcom. Najviac šokujúca bola snímka, kde mali oblečené iba plavky a stáli na plávajúcom kuse ľadu s obrovskou loďou v pozadí (Pričom priemerná teplota na tomto mieste v januári dosahuje približne -18°C). Šialené!

Od Josephine sme sa dozvedeli, že to bol celé jej nápad. Jasmine prezredila, že má radšej teplé exotické krajiny a toto je naozaj mimo jej komfortnej zóny. Avšak zdá sa, že ju Josephine presvedčila. Samozrejme, zobrali aj svojich priateľov a krásy Antarktídy objavujú spolu. Dokonca sa “zoznámili” aj s roztomilými miestnymi - tučniakmi.

Modelky neprezradili, čo majú v pláne nabudúce, no určite nás svojou ďalšou destináciou znovu prekvapia. Už sa tešíme!

Domov
Zdieľať
Diskusia