Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 1:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Profesionálny krasokorčuliar vystupoval na "Turn Down for What". Divoké predstavenie na energický track si vyslúžilo obrovský potlesk

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

DJ Snake a Lil Jon rozozneli ľadový štadión.

Zo športových podujatí, kde máme možnosť sledovať krasokorčuľovanie, sme zvyknutí, že športovci si často ku svojim vystúpeniam vyberajú pomalú, ľahkú a klasickú hudbu. Prostredníctvom nej dokážu pomaly odvinúť svoje kúsky a ohromiť tak porotu a v podstate aj celé publikum. Ako sme sa však len nedávno presvedčili na majestátnych amerických majstrovstvách v krasokorčuľovaní (US Figure Skating Championship 2018), ohromiť môže aj samotná hudba.

To nám jednoznačne ukázal 22-ročný Jimmy Ma, ktorý svoje predstavenie na ľadovej ploche začal so známym trapovým trackom Turn Down for What od tvorcov Lil Jon a DJ Snake. Skladba vyšla ešte v roku 2013 a odvtedy je stabilným členom mnohých playlistov a celosvetovo dosiahla veľkej obľuby. Snáď nikto by však nečakal, že na ňu raz bude tancovať krasokorčuliar a bez slov nakoniec ostali aj entuziastickí komentátori. Navyše, Jimmyho výkon bol fenomenálny, tak už nebudeme zdržiavať a radšej si celé vystúpenie pozri na vlastné oči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia