Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 23:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Apple vraj chystá v roku 2018 rovno tri nové iPhony. Najväčší z nich dostane uhlopriečku, o akej fanúšikovia ani nesnívali

ZAUJÍMAVOSTI APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Dohady sa začínajú víriť len dva mesiace po vydaní iPhone X.

Jabĺčková firma má toho pre rok 2018 pripraveného poriadne veľa, tvrdí popredný technický expert a analytik Ming-Chi Kuo z KGI Securities. Jeho vraj spoľahlivé informácie tvrdia, že Apple má na rok 2018 prichystané vydanie až troch rôznych smartfónov.

Tým najvýznamnejším má byť zariadenie, ktoré sa zatiaľ prezýva ako iPhone XL. Ten má disponovať OLED displejom s uhlopriečkou až 6,5 palca, no rozmerovo nemá prekonať iPhone 7+ či iPhone 8+.

Všetko potvrdzuje aj objednávka OLED displejov, ktorá sa začne napĺňať v druhej polovici roka 2018. Displeje má zabezpečiť firma LG, o zvyšné zariadenia sa bude i naďalej starať Samsung. Ming-Chi Kuo ďalej tvrdí, že ani jeden z blížiacich sa troch telefónov nebude disponovať home buttonom, všetko na úkor systému Face ID.

Podľa experta sa však čoskoro dočkáme aj lacnejších verzií zariadení od Apple, tie však budú mať vlastný LCD displej, ktorý si má Apple vyrábať sám. Prvým predstaviteľom má byť práve jeden z troch blížiacich sa smartfónov v roku 2018, ktorý by mal mať LCD displej s uhlopriečkou 6,1 palca. Najmenší model má mať zasa 5,8-palcový OLED displej.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia