Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 18:06
Čas čítania 0:00
Radka T.

Youtuber, ktorý zverejnil video s mŕtvolou v lese, si sype popol na hlavu. Celú vec vraj zo srdca ľutuje

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Youtuber priznal, že s natáčaním mal v tom momente prestať.

Americký youtuber poriadne prestrelil, keď do svojho videa dal mŕtvolu človeka, ktorý sa obesil v lese. Okrem toho sa ešte na celej situácii nemiestne smial, takže kritika ľudí na seba nenechala dlho čakať. Dnes si však Logan Paul sype popol na hlavu a nahral aj svoje ospravedlnenie.

Youtuber sa so svojou partičkou vybral do japonského lesa Aokigahara. Ten je, žiaľ, známy ako samovražedný les, ročne sa dajú úmrtia rátať na desiatky. Možno sa preto dalo očakávať, že Logan tam nájde mŕtvolu. On však tvrdí, že sa tam vybral preto, aby zdokumentoval nadprirodzené javy. Keď natrafil na mŕtvolu, tváril sa zdesene, vystrašene a opakoval, že sa s niečím podobným ešte nestretol. Lenže potom sa začal smiať, čo ľudí po vzhliadnutí videa poriadne rozzúrilo a odsúdili ho za to.

Teraz sa youtuber všetkým ospravedlňuje, uvedomil si, že natáčanie a zverejnenie niečoho takéhoto nebolo vhodné. „Nikdy som nemal to video zverejniť. Mal som zložiť kameru a prestať zaznamenávať. Je veľa vecí, ktoré som mal urobiť inak, no nestalo sa tak. A preto mi je to zo srdca ľúto,“ kajal sa mladík.

Okrem toho vysvetlil, že videom chcel vyzvať každého, kto má samovražedné myšlienky alebo depresiu, aby radšej vyhľadal pomoc. Jeho posolstvo sa však minulo účinku a odsúdili ho aj známe osobnosti. Zrejme bude istý čas trvať, kým ľudia jeho ospravedlnenie prijmú a vstrebú, čo urobil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia