Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2018, 13:56
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Praha ako na dlani zo sídla v hodnote presahujúcej 2,3 milióna eur, v ktorom nechýba vnútorný bazén či výťah

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Luxus hodný Spojených arabských emirátov, o akom môže 99 percent ľudí z našich dvoch krajín len snívať.

Naši západní susedia z Českej republiky opäť útočia na naše srdcia nehnuteľnosťou, ktorej hodnota sa vyšplhala do závratných výšin a činí 2 310 102 eur. Ako prvá sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou hlavou mihla otázka, či naozaj stojí za to a odpoveď necháme na vás v komentároch na konci článku.

Honosné sídlo ponúka budúcim majiteľom podlažnú plochu 675 metrov štvorcových rozvrhnutú medzi 4 podlažia, čo značí dostatok priestoru aj pre početnejšie rodiny. V rámci výmery si svoj kúsok tak okrem klasických miestností uchmatli taktiež sauna, interiérový bazén, telocvičňa či 2 zimné záhrady. Výnimočný nadštandard alebo lepšie povedané luxus, na aký sme zvyknutí predovšetkým z amerických filmových trhákov.

Na výslednej cene sa odzrkadľuje všetko, od lokality v 5. pražskom obvode, cez použitie drahých materiálov až po spomínanú výmeru. Viac vám už ale napovie galéria snímok a v prípade záujmu o detailnejšie informácie môžete kontaktovať makléra cez daný link

"Impozantní klimatizovaná vila s vnitřním bazénem, saunou, výtahem a 205 teras v klidné rezidenční lokalitě plné zeleně na pražském Smíchově, v těsném sousedství lesoparku Šalamounka." - Výstižný opis priamo z webu .

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia