Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2017, 16:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mladíci z X-Men: New Mutants si v uväznení prejdú peklom. Spoločnosť im budú robiť hriechy minulosti, strach, temnota aj vnútorní démoni

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hororová komiksovka The New Mutants predstavuje sériu krátkych videí, prostredníctvom ktorých sa nás snaží nalákať do kín v čo najväčšom počte. Zájdete?

Budúcoročná X-Men komiksovka s názvom The New Mutants bude vďaka svojej hororovejšej atmosfére rozhodne patriť k tým netradičnejším. No a keďže sme okrem debutového traileru stále nevideli žiadnu ďalšiu plnohodnotnú ukážku, dáme vám dnes do pozornosti aspoň sériu krátkych videí, ktoré štúdio 20th Century Fox zverejňuje prostredníctvom sociálnych sietí už nejakú dobu.

Jednotlivé lákadlá sa v minulosti sústredili napríklad na postavy, ako napríklad Wolfsbane (Maisie Williams) a Cannonball (Charlie Heaton), no naposledy sa k nim pridali aj Magic (Anya Taylor-Joy) či Mirage (Blu Hunt). Všetky teda nájdete pod textom. My v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 12. apríla (dubna) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť ešte viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia