Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 19:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mexický youtuber sa vysmial šéfovi kartelu, o pár dní ho našli zastreleného. Po 15 guľkách nemal šancu prežiť

ZAUJÍMAVOSTI MEXIKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Mladučký internetový tvorca skončil svoju kariéru tragicky.

Bezpečnostná situácia sa v jednotlivých krajinách sveta výrazne líši, a tak si v niektorých oblastiach treba dávať väčší pozor než inokedy. Na svoje nepremyslené vyjadrenia doplatil stále iba 17-ročný internetový tvorca Juan Luis Lagunas Rosales z ďalekého Mexika, ktorý si nedával servítku pred ústa a nedávno urazil priamo šéfa miestneho drogového kartelu. El Mencho, ako je Nemesio Oseguera Cervantes prezývaný, šéfuje kartelu s názvom Cártel de Jalisco Nueva Generació a aj keď sa svojou veľkosťou nemôže tak celkom porovnávať s najväčšími organizovanými zločineckými skupinami v Mexiku, El Mencho má dostatočný vpylv na to, aby dokázal kohokoľvek odstrániť len za pár obyčajných slov.

Rosales sa do povedomia mexických divákov dostal približne pred dvomi rokmi, keď natočil samého seba pri tom, ako vypil celú fľašu vodky a potom sa ocitol v otrasnom stave, lenže náhle získanú popularitu využil vo svoj prospech a ešte pred pár dňami mal na Instagrame cez 260-tisíc sledovateľov, zatiaľ čo na Facebooku by čoskoro prekročil hranicu 1 milióna lajkov. Nanešťastie, v jednom zo svojich nedávnych videí vtipne narážal na spomínaného šéfa kartelu, ktorého urážlivo nabádal k orálnemu sexu, čo El Mencha očividne mimoriadne nahnevalo.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Svoj rozsudok smrti si Rosales podpísal pravdepodobne výzvou, ktorú zavesil na svoje sociálne siete, kde volal všetkých fanúšikov do konkrétneho baru, avšak okrem fanúšikov tam zavítali aj štyria zabijaci a po vystrelení 15 guliek život mladého youtubera vyhasol. Jeho fanúšikovia momentálne s hlavou smútku spomínajú na človeka, ktorý sa bláznivo zabával a zhodujú sa, že aj keď bol často príliš odvážny, násilnú smrť si nezaslúžil.   


Domov
Zdieľať
Diskusia