Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 20:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zažiť orgazmus pri každom pohybe hodnoty Bitcoinu? Nová aplikácia posúva stimuláciu pomocou hračiek na vyššiu úroveň

ZAUJÍMAVOSTI BITCOIN KRYPTOMENY ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Spoločnosť Camsoda svojou kreativitou nesklamala.

Život investora v oblasti kryptomien nie je v posledných týždňoch jednoduchý. Hodnoty jednotlivých digitálnych mien búrlivo klesajú a potom zase stúpajú, pričom človek musí byť neustále v strehu, ak s nimi aj obchoduje a chce predávať a nakupovať v tom správnom čase, aby maximalizoval svoj profit. Cena kryptomien ako Bitcoin či Ethereum sa vyvíja v reálnom čase a neustále sa upravuje, v čom spozorovala potenciálnu dieru na trhu spoločnosť Camsoda a pripravila si špeciálnu službu s názvom BitCast, ktorý síce znie mimoriadne profesionálne, ale v skutočnosti sa za ním skrýva veľmi jednoduchý koncept.

Spoločnosť Camsoda umožnila svojim užívateľom spárovať novú aplikáciu s inteligentnou sexuálnou pomockou pomocou technológie Bluetooth a následne si užívať intímne potešenie presne podľa toho, ako sa momentálne vyvíja cena tvojej obľúbenej kryptomeny. Camsoda získava informácie o vývoji hodnoty v reálnom čase, a tak si môžeš ľahnúť do postele a zrelaxovať, zatiaľ čo tvoja sexuálna hračka bude vibrovať silnejšie či slabšie podľa toho, ako rýchlo sa hodnota kryptomeny mení.

Odporúčané
„Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? „Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? 27. januára 2024, 14:30

Aplikácia momentálne podporuje tri základné kryptomeny, a teda Bitcoin, Ethereum a Litecoin, ale spoločnosť nevylučuje, že do zoznamu pribudnú aj ďalšie kryptomeny, ak spozorujú, že užívatelia majú o zaujímavú sexuálno-finančnú stimuláciu dostatočne vysoký záujem.    

Zažiť orgazmus pri každom pohybe hodnoty Bitcoinu? Nová aplikácia posúva stimuláciu pomocou hračiek na vyššiu úroveň
Zdroj: Camsoda
Domov
Zdieľať
Diskusia