Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 19:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nežná Alicia Vikander si ako Lara Croft prejde tvrdými skúškami i dobrodružstvami, čo dokazujú aj čerstvé obrázky zo snímky Tomb Raider

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Stále premýšľate, či je Vikander tou správnou voľbou pre akčnú Laru Croft? Alebo v tom už máte jasno?

Mladá Lara Croft (Alicia Vikander) sa vydáva k miestu posledného známeho výskytu jej nezvestného otca, k neurčitej hrobke ležiacej na ostrove niekde pri pobreží Japonska. Počas vyšetrovania tohto záhadného zmiznutia musí Lara prekonať mnohé skúšky a nástrahy. Budete jej v pripravovanom projekte fandiť? A je pre vás krásna Alicia tou správnou voľbou? Najnovšie zábery z natáčania na čele so štýlovou obálkou magazínu Total Film vám pri rozhodovaní určite pomôžu.

O réžiu filmu sa postaral Roar Uthaug (The Wawe/Vlna) a scenár napísal Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3). V hlavnej role uvidíme držiteľku Oscara, Aliciu Vikander (The Danish Girl), no okrem nej sa vo filme objaví aj Dominic West (Star Wars I), Walton Goggins (Django Unchained) a Daniel Wu (Waracraft). Pre viac informácií o snímke kliknite na tento odkaz. Slovenská premiéra je naplánovaná na 22. marca (března) 2018, český diváci si film užijú už o 7 dní skôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia