Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 21:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Postavy z Rytmusovej skladby Nepatrím nikomu dostávajú reálnu podobu a my sa pozeráme na najlepší vizuál roku 2017

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Skladba z albumu Krstný otec sa dočkala výborného spracovania do videoklipu.

Pred niečo viac ako rokom sa medzi fanúšikov dostal Rytmusov album s názvom Krstný otec, s ktorým opäť neostal svojej povesti nič dlžný, a tak ako to mal vo zvyku s každým sólom, aj tentokrát zadefinoval kus doby. Celým projektom sa niesla multižánrovosť aj kreativita a na 24 skladbách ukázal Patrik prakticky všetko, čo sa do vydania naučil. 

Zároveň si však ako jeden z mála vždy uvedomoval aj moc videoklipov, čo začalo prakticky už pri ére Dáva mi. Dnes, po skoro 15 rokoch je stále Rytmus tým, ktorý v rámci scény po vizuálnej stránke vedie, dôkazom čoho je aj dnes zverejnená záležitosť pochádzajúca práve z Krstného otca. Ide o skladbu Nepatrím nikomu, na ktorej Paťo vystriedal štyri rôzne hlasy a prízvuky a dva refrény.

Text venoval tým, ktorí si neuvedomujú, že aj on je len človek, čo nemusí mať vždy náladu fotiť a stretávať sa a to, že je známy, neznamená, že patrí všetkým. O nápad k vizuálu sa postaral Pavel Soukup a najlepšie bude, keď si samotný výsledok pozrieš bez ďalších zbytočných slov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia