Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 21:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima sa do videoklipu priváža na vrtuľníku a kritizuje mužov

HUDBA
Uložiť Uložené

Naposledy išlo o vec Som OK, kde hosťovala jej kolegyňa Fejbs a teraz tu máme aj nový videoklip, kde sa Sima predstavuje osamote.

Simin debutový album s názvom Femina je niekoľko dní vonku, a tak to na slovenských internetoch pochopiteľne momentálne žije aj jej tvorbou. Podobne ako každý iný interpret súčasnosti, aj ona najpv ohlásila predpredaj a neskôr vydala snippet a zopár ďalších kompletných ukážok s hosťami aj sólo. Naposledy išlo o vec Som OK, kde hosťovala jej kolegyňa Fejbs a teraz tu máme aj nový videoklip, kde sa Sima predstavuje osamote. 

Tentokrát ide o track s názvom Bež preč, ktorý je už sám o sebe veľavravný, a tak ho snáď ani nie je potrebné približovať. Mladá speváčka si od vydania projektu Podzemgang stihla vybudovať vlastnú identitu a prischla jej aj pozícia raperky, ktorá kritizuje drvivú časť nežného pohlavia a všetkých mužov, za čo sa jej dostáva čoraz viac pozornosti. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postarala dvojica SkinnyTom a Gajlo a vizuál opäť spracoval Robo Végh

Domov
Zdieľať
Diskusia