Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 11:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vo vypredanej Hant Aréne na Separovom krste albumu Pancier sme v backstagei stretli polovicu slovenskej rapovej scény (Video)

REFRESHER SEPAR
Uložiť Uložené

Takto vyzerá jedno z najúspešnejších slovenských hudobných vystúpení vôbec.

Posledný víkend bol pre slovenský rap veľmi zásadným míľnikom, keďže počas neho vrcholila Separova Pancier Tour jubilejnou desiatou zastávkou v bratislavskej Hant Aréne. Štadión s kapacitou pre viac než 4-tisíc fanúšikov sa stopercentne naplnil už v predpredaji, a tak nám bolo všetkým viac než jasné, že sa skutočne je na čo tešiť. 

Už tradične sme teda vybavili moderátora Šajma mikrofónom, dobrou náladou a kameramanom Badkom, aby sme vám priniesli čo najkomplexnejší videoreport. Výsledkom je viac než 20 minút rozhovorov a záberov z vystúpení Rytmusa, Nerieš, Kaliho a samozrejme aj samotného Separa, ktorý svoj posledný sólový album Pancier pokrstil vo veľkom štýle.  Pohodlne sa teda usaď a vychutnaj si ďalší Refresher Backstage, v rámci ktorého sa dozvieš bezprostredné pocity aj plány vyššie spomenutých interpretov do nasledujúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia