Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2017, 16:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dlho pripravovaný Gambit s Channingom Tatumom sa začne natáčať vo februári budúceho roka. Čo všetko o snímke zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komiksovka si prešla mnohými problémami, no teraz konečne všetko nasvedčuje tomu, že sa projekt už onedlho pohne smerom vpred.

Ak sa o komiksové filmy zo sveta mutantov zaujímate pravidelne, tak veľmi dobre viete, že očakávanú snímku pre Gambita s Channingom Tatumom už dlhodobo sprevádzajú problémy. Koniec koncov, v tomto vlákne sme sa jej venovali pomerne pravidelne. Príbeh sa musel prepisovať, niekoľkokrát bol zmenený režisér, došlo k preobsadeniu hlavnej ženskej herečky a štart natáčania sa tak stále viac a viac odsúval. Teraz sa však konečne zdá, že je už všetko pripravené. Kamery sa totiž podľa najnovších informácií zapnú už vo februári budúceho roka, čo znamená, že ak samotné natáčanie v New Orleans potrvá približne päť mesiacov (ako je v pláne), Gambit by v pohode stihol svoju premiéru, ktorú má už nejaký čas naplánovanú na 14. februára (únor) 2019.

Kto sa ale postará o réžiu? Nuž, nakoniec sa zdá, že internetové zvesti z posledného obdobia boli predsa len pravdivé a mužom pri kormidle by mal byť aj naďalej Gore Verbinski (The Ring, prvé tri časti Pirates of the Caribbean). Na vyhlásenie zo strany štúdia si ale budeme musieť ešte počkať. Čo sa samotného príbehu týka, detaily zatiaľ nepoznáme, no údajne by sme sa mali dočkať komiksového heist movie, ktorý bude nejakým spôsobom pripomínať Dannyho jedenástku. Taktiež nepôjde o sólovkou, pretože okrem Gambita uvidíme aj iných mutantov. Jedným z nich by mohol byť aj záporák menom Mister Sinister, okolo ktorého nedávno krúžil samotný Daniel Craig, súčasný agent 007. Oficiálne potvrdené to však nie je. Viac sa snáď dozvieme už čoskoro. Tešíte sa na Gambitov film?

Dlho pripravovaný Gambit s Channingom Tatumom sa začne natáčať vo februári budúceho roka. Čo všetko o snímke zatiaľ vieme?
Zdroj: Marvel Comics
Domov
Zdieľať
Diskusia