Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 13:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kryptomena Ethereum narástla od začiatku roka už o 5000 percent a dosiahla nové historické maximum

TECH KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Digitálne meny sľubujú v nasledujúcich mesiacoch veľmi zaujímavý vývoj.

Ak nepatríš medzi užívateľov internetu, ktorí si len prídu skontrolovať Facebook a celá aktivita tam pre nich končí, potom si už určite počul o kryptomenách. Najväčšia digitálna mena je stále Bitcoin približujúci sa pomaly ku hranici 10-tisíc dolárov, ale v posledných hodinách ovládli médiá správy o tom, že druhá najväčšia digitálna mena na svete Ethereum pokračuje vo svojom stabilnom raste a najnovšie prekonala nielenže svoje rekordné historické maximum, ale aj magickú hranicu 5000-percentného rastu len od začiatku roku 2017.

Ethereum dosiahlo v uplynulých hodinách vrchol 425,55 436 doláraaj v súčasnosti si udržiava svoju hodnotu na úrovni od 415 do 420 dolárov momentálne pokračuje v raste. Vďaka rýchlemu rastu prekonala kryptomena svoje predošlé historické maximum 414,76 dolára, ktoré dosiahla ešte v júni tohto roku. Zopár mesiacov sa jej hodnota ustálila okolo hranice 300 dolárov, ale pri pohľade na posledný vývoj odborníci aj investori ako miliardár Mike Novogratz predpokladajú, že pred koncom tohto roku dosiahne Ethereum hranicu 500 dolárov a je vo hviezdach, ako ďaleko bude schopné zájsť.  

Kryptomena Ethereum narástla od začiatku roka už o 5000 percent a dosiahla nové historické maximum
Zdroj: digitaltrends
Domov
Zdieľať
Diskusia