Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 8:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aplikácia nadizajnovaná len na ničenie smartfónov. Jej autor nenávidí iPhony a vďaka svojmu dielu ich zničil už stovky

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Zákerná aplikácia je určená na fyzickú deštrukciu tvojho zariadenia.

Niektorí ľudia sú naozaj hlúpi a neopatrní, a tak ak im niekto povie, aby svoj smartfón vyhodili do obrovskej výšky, jednoducho to spravia. A to aj napriek tomu, že tušia, že telefón pravdepodobne nechytia a skončí zničený na chodníku. Presne na to totiž navádza pomerne nová aplikácia nazvaná Send Me To Heaven, ktorá má na svedomí už stovky telefónov, ako sa vyjadrili jej používatelia v obchodoch s aplikáciami. Princíp je jednoduchý: Vyhoď telefón čo najvyššie a aplikácia ti povie, ako vysoko bol. Následne sa môžeš porovnať s ostatnými v celosvetovej tabuľke.

Aplikácia nadizajnovaná len na ničenie smartfónov. Jej autor nenávidí iPhony a vďaka svojmu dielu ich zničil už stovky

Send Me To Heaven je zadarmo pre každého, no aj napriek tomu ju App Store už stihol zakázal, rozmlátených iPhonov totiž už bolo priveľa. Vývojár, ktorý založil aj autorské štúdio Carrot Pop, na to reagoval, že ho situácia mrzí, pretože aplikácia mala za úlohu zničiť čo najviac iPhonov. Proti smartfónom iných značiek zrejme nič nemá, aplikácia je však stále dostupná napríklad i na Google Play, no sťahuj si ju len na vlastné nebezpečenstvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia