Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 15:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Emily Ratajkowski prichádza s vlastnou kolekciou plaviek. Na jej božskom tele vynikli naozaj dokonale

REFRESHER EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Len či budú podobne vyzerať aj na ostatných.

Meno Emily Ratajkowski prináša samo o sebe záujem o každú kampaň, nech je orientovaná na hocičo. Túto prírodou obdarenú ženu milujú nielen všetci chlapi, za čo, samozrejme, môže sčasti aj fakt, že americká modelka sa vskutku nehanbí odhaliť na fotografiách v plnej kráse aj jej ideálnu postavu a bujné poprsie.

Aj z toho dôvodu si ju do svojich kampaní volajú mnohé známe spoločnosti, no tentoraz si ju nikto zavolať nemusel, keďže samotná Emily prišla s vlastnou kolekciou. A na šťastie všetkých mužov, ide o kolekciu plaviek. 170 centimetrov vysoká tmavovláska nás svojou hriešnou figúrouprenikavým pohľadom a plnými perami doslova dráždi už pekných pár rokov a pritom stále nevieme vôbec odolať. A neodolali sme ani teraz.

Jej vlastná značka plaviek nesie názov inamorata a, ako inak, lookbook zavesila na svoj Instagram, kde srdiečka pribúdajú v desaťtisícoch. Čo sa týka samotných cien, tie sa pohybujú od 75 dolárov až po 160 dolárov a na výber máte zo šiestich modelov. Viac už ale nájdete na oficiálnej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia