Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2017, 9:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid vie, koho trápi, že o ňom píše Refresher. Za siedmimi horami a za siedmimi dolami doručuje na Pil C-ho album výbornú slohu

HUDBA FOBIA KID PIL C
Uložiť Uložené

Aj ty si smutný, že si Refresher dovolil podporiť kvalitného slovenského rapera?

Pil C-ho druhé sólo je už oficiálne vonku a veľa fanúšikov ho už malo čas zodrať v prehrávači a poriadne napočúvať. Autor je teda momnetálne vo fáze, kedy očakáva vaše reakcie a zároveň na youtube blokuje zadubencov so zvláštnou potrebou pridávať sólo skladby na cudzie kanále. Rozhodol sa teda postupne, avšak čo najskôr zverejniť všetky veci sám, a tak si ich aspoň máme možnosť postupne predstaviť.

Na oficiálnom CBG youtube už nájdeš napríklad vec À La Carte, ktorá vznikla po Silent Hill ako druhá a je špeciálna hlavne selekciou slov, keďže väčšina z nich začína písmenom A. Ak ešte stále nemáš objednaný originál, môžeš si vypočuť aj spoluprácu s Fobia Kidom s názvom Pricenzny a zámky, kde obaja ukázali, ako sa to má robiť. Na úplnom konci nám ešte Paťo Špeciál hovoreným slovom prezradil niečo o svojich problémoch a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia