Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Radka T.

Meria iba jeden meter a v destve ju šikanovali. Aj napriek tomu sa jej podarilo preraziť v modelingu

MÓDA
Uložiť Uložené

V minulosti ju šikanovali, teraz obdivujú jej odvážne zábery.

Vo svete modelingu je odlišnosť priam žiadaná. Vďaka tomu môžu preraziť aj ľudia, ktorí boli predtým šikanovaní. Dru Presta by o tom vedela rozprávať. Mladá 22-ročná Američanka meria len jeden meter. V malom meste, kde vyrastala, bola terčom šikany a posmechu. Všetko sa zmenilo, keď sa presťahovala do Los Angeles, mesta neobmedzených možností. 

Dru odišla do Los Angeles z Nevady. Chcela dokázať, že sexy môže byť žena s akoukoľvek výškou. A to aj vtedy, ak sa narodí s achondropláziou, teda formou trpazlíctva. V rodine pritom nikto ničím podobným netrpí, a tak sa aj jej najbližší museli vyrovnať s negatívnym postojom k Dru. Ona samotná si kritiku kedysi veľmi pripúšťala.

„Spôsob, akým ľudia reagovali, nebol pre dieťa najlepší.“ vysvetlila Dru a dodala, že ľudia ju zvykli častovať aj rôznymi prezývkami. No kým kedysi každú jednu kritiku podrobne analyzovala, život v Los Angeles jej dodal sebavedomie. Najmä preto, že tam žije omnoho viac ľudí, ktorí sú niečím zvláštni alebo odlišní. Dru tak konečne nevyčnieva a v podstate dokáže zapadnúť do davu, čo v malom meste nie je možné.

 

Příspěvek sdílený Dru Presta (@g0lden.bebe),

Rodičia jej v odchode do veľkého mesta nijak nebránili, chceli jej dopriať slobodu a možnosť plniť si sny. No Dru nemyslí len na seba. Jej posolstvom je dodať sebavedomie ľuďom s podobným osudom. „Nechcem, aby sa cítili izolovaní,“ vyhlásila modelka. Prostredníctvom svojich fotografií chce ukázať, že človek môže byť krásny a sexy v akejkoľvek veľkosti. Tento postoj jej kvituje aj viac ako 15-tisíc ľudí, ktorí ju sledujú na Instagrame. 

 

 

Příspěvek sdílený Dru Presta (@g0lden.bebe),

Domov
Zdieľať
Diskusia