Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2017, 20:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Oficiálne: Z Pána prsteňov sa stane seriál! Warner a Amazon odklepli hneď niekoľko sérií

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

A dohady už konečne môžeme nechať bokom.

Je to oficiálne! Seriálová adaptácia príbehu J.R.R. Tolkiena bude produkovaná spoločnosťou Amazon Studios v spolupráci s Tolkien Estate and Trust, HarperCollins a New Line Cinema, díviziou Warner Bros. Entertainment. Príbehovo sa, ako inak, pozrieme do Stredozeme, ale časovo by sme sa mali dostať pred udalosti prvej časti Pána Prsteňov. Sharon Tal Yguado, vedúca scenáristického oddelenia Amazonu, považuje Pána Prsteňov za kultúrny fenomén, ktorému sa podarilo preraziť na poli literatúry aj kinematografie.

Prejavila zároveň svoje nadšenie nad spoluprácou s Tolkien Estate and Trust, HarperCollins a New Line Cinema, a nevie sa dočkať, keď spoločnými silami predstavia fanúšikom nové dobrodružstvá z čarovnej Stredozeme. K jej nadšeniu sa pridáva aj hovorca Tolkien Estate and Trust, Matt Galsor, a prehlasuje: „Sharon a tím z Amazon Studios majú mimoriadne nápady na doposiaľ nepreskúmané príbehy, založené na literatúre J. R. R. Tolkiena, ktoré chcú priniesť na televízne obrazovky."

Oficiálne: Z Pána prsteňov sa stane seriál! Warner a Amazon odklepli hneď niekoľko sérií
Zdroj: New Line Cinema
Domov
Zdieľať
Diskusia