Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 10:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

AK X Tour v podaní Sergeia Barracudu a Pastora je v plnom prúde. Čakajú nás ešte obrovské zastávky v Prahe, Brne aj domácej Ostrave

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už legendárna skupina Azurit Kingdom oslavuje desať rokov existencie tým najlepším možným spôsobom.

Snáď každý fanúšik ostravských Azurit Kingdom už veľmi dobre vie, že aktuálne prebieha obrovské AK X Tour, ktoré si chalani zorganizovali vo vlastnej réžií pri príležitosti desiatého výročia existencie. Máme za sebou už presne polovicu všetkých zastávok a zatiaľ môžeme konštatovať, že ide všetko podľa plánov. Je skvelé vidieť, že návštevníci koncertov dokážu oceniť snahu Sergeia Barracudu, Pastora a DJa Bussyho, ktorí sa na finálnej podobe shows podieľajú a nechávajú na stagei nielen pot, ale aj srdce. 

Do pozronosti dávame aj video z našej dielne, v ktorom sme vám poskytli exkluzívny náhľad do pozadia AK X Tour a zároveň oboch hlavných aktérov vyspovedali v krátkych rozhovoroch. Čakajú nás ešte zastávky v Prahe, Plzni, Brne aj Ostrave, a tak určite neváhaj a príď zažiť atmosféru na vlastnej koži. Čaká ťa kompletný prierez tvorbou Azurit Kingdom vo viac než 90 minútovej show, kde odznejú nielen najväčšie hity, ale aj najzásadnejšie staršie veci. Lístky sú zatiaľ k dispozícii v predpredaji, no miznú rýchlo a môže sa ti stať, že pred klubom si už vstup nekúpiš. Odporúčame teda poponáhľať sa. 

AK X Tour v podaní Sergeia Barracudu a Pastora je v plnom prúde. Čakajú nás ešte obrovské zastávky v Prahe, Brne aj domácej Ostrave
Domov
Zdieľať
Diskusia