Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 18:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima a Ego na spoločnej novinke vysvetľujú, ako funguje princíp vzájomnosti

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka Sima vydáva svoj debutový album a zároveň predstavuje novinku, kde hosťuje aj tretina Kontrafaktu.

Už pred pár dňami sme informovali o tom, že okrem mnohých slovenských raperov vydáva album v tomto roku ten svoj aj Sima. Svoje debutové sólo nazvala FEMINA a už k nemu zverejnila aj kompletný tracklist a tiež výrazný cover, ktorý bude veľmi ťažké kdekoľvek prehliadnúť. No a keďže sa blíži aj oficiálny dátum vydania, je na čase predstaviť ďalšiu plnohodnotnú ukážku. 

Už tradične aj s klipom prichádza vec Princíp vzájomnosti, kde sa okrem samotnej autorky objavuje aj Ego. Ten zohrával nejaký čas rolu Siminho mentora, a tak je táto spolupráca úplne pochopiteľná a snáď ani nikoho neprekvapila. Celok dopĺňa jednoduchý vizuál a hudobná produkcia už tradične pochádza od Gajla, tentokrát v spolupráci so SkinnyTomom

Album sa dnes dostáva do predpredaja a k fanúšikom by sa mal dostať už o niekoľko dní, a tak sa snáď dočkáme ešte aspoň jednej zverejnenej skladby. Zatiaľ si čakanie skráť novinkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia