Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 20:04
Čas čítania 0:00
Radka T.

Drake je posadnutý zbieraním luxusných kabeliek Hermés. Čaká na to, kým si nájde tú pravú a potom jej ich všetky daruje

MÓDA DRAKE
Uložiť Uložené

Spevák si už ako mladý uvedomil hodnotu ikonických kabeliek.

Mať doma aspoň jednu kabelku od Hermés je snom mnohých žien. Fanúšikom ikonických Birkiniek však môžu byť aj muži. Priam posadnutý ich zbieraním je napríklad umelec Drake

Drake sa v rozhovore pre Hollywood Reporter priznal, že je zberateľom Birkiniek. Rozhodne však netreba za tým hľadať nič podozrivé, hudobník ich zbiera, aby ich raz mohol všetky darovať svojej vyvolenej

„Ľudia by boli prekvapení, keby vedeli, že som fanúšikom Birkiniek. Zbiera ich aj priateľka mojej mamy. Ich hodnotu som pochopil, keď som bol ešte mladý. Na svete je pritom málo hmotných vecí, ktoré si udržiavajú svoju hodnotu a ich cena neklesá,“ vysvetlil Drake.

Tiekto kabelky sú nepolapiteľným symbolom štýlu aj luxusu a čaká sa na ne v poradovníku. Ikona a celebritami milovaná kabelka sa zrodila po tom, čo sa herečka Jane Birkin raz ocitla na palube spolu so šéfom Hermés a posťažovala sa mu, že nemôže nájsť ideálnu koženú kabelku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia