Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 10:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šiel na jedno pivko v Rumunsku a ráno sa zobudil dobitý v Londýne. Netušil, ako sa dostal do anglickej nemocnice, ale mal v nej aj šťastie

ZAUJÍMAVOSTI PIVO RUMUNSKO
Uložiť Uložené

Mihai bude dlho spomínať na svoje rýchle pivko.

Zájsť si len na jedno pivko do miestneho baru a nakoniec skončiť na druhej strane Európy, to nie je plán na večer, ktorý by vyhovoval väčšine z nás, lenže Rumun Mihai Danciu nemal veľmi na výber. Poslednú vec, ktorú si pamätá, je skupina jeho kamarátov v rumunskom meste Albesti a následná stávka o to, že si dokáže nájsť prácu. Mihai je momentálne nezamestnaný a jeho kamaráti z toho mali veľkú zábavu, čo ho samozrejme po čase prestalo baviť, a preto sa bez akejkoľvek znalosti vydal na cestu naprieč Európou, aby sa zamestnal.

Po dlhých hodinách temnoty sa prebudil pri náhodnej budove v Londýne, kde všetci okolo neho rozprávali po anglicky, a tak spanikáril a napokon skončil v nemocnici Whipps Cross Hospital. Mihai bol pokrytý modrinami a bol celý dobitý, pričom sa naňho aspoň čiastočne usmialo šťastie, pretože ho dostala do opatery práve sestrička s rumunským pôvodom a napísala na Facebook správu do skupiny Rumunov v Anglicku. Prosila kohokoľvek, aby skontaktoval jeho rodinu, pretože Mihai netuší, ako sa dostal viac ako 2600 kilometrov naprieč Európou. Všetko napokon dopadlo dobre, pretože susedia Mihaia identifikovali a nakoniec sa dostal späť domov, ale na jedno rýchle pivko tak rýchlo nezabudne.

Odporúčané
KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? 9. apríla 2024, 18:00


Domov
Zdieľať
Diskusia