Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 11:31
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Značka Victoria's Secret odhalila luxusnú podprsenku zdobenú drahými kameňmi. Má hodnotu viac ako 1,7 milióna eur

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

A predstavila ju čokoládová kráska Lais Ribeiro.

S blížiacim sa dátumom prehliadky Victoria's Secret Fashion Show 2017 môžete na našej stránke očakávať vyšší počet článkov o tejto udalosti. Tento rok sa bude konať 20. novembra v čínskom Šanghaji a objavia sa na nej najkrajšie modelky z celého sveta. Vysielať sa bude 28. novembra a k obrazovkám opäť pritiahne milióny divákov po celom svete. Predsa len ide o najkrajšiu prehliadku roka, na ktorú netrpezlivo čakajú nielen módni nadšenci, ale aj milovníci krásnych žien.

Victoria's Secret odhalila očakávanú podprsenku Fantasy Bra pre rok 2017 a už z nadpisu je jasné, že nejde len tak o  obyčajnú spodnú bielizeň. Výroba tohto luxusného kúsku stála viac ako 1,7 milióna eur (2 milióny amerických dolárov) a ide o originálne umelecké dielo z dielne Mouawad Jewelery, ktoré zdobia nielen diamanty, ale aj žltý zafír a modrý topás.

Zúčastniť sa VS Fashion Show je obrovský úspech, o ktorom sníva takmer každá modelka. Mať však tú česť, nosiť Fantasy Bra, je už ozaj prestíž. Tento rok sa to po prvýkrát podarilo Brazílčanke Lais Ribeiro. Čokoládová kráska je anjelikom VS od roku 2015, no so značkou spolupracuje už od roku 2010. V minulosti nepochybne najkrajšiu podprsenku sveta predstavili topmodelky ako napríklad Adriana Lima, Candice Swanepoel alebo Miranda Kerr. Pre porovnanie - minulý rok nosila Fantasy Bra modelka Jasmine Tookes a jej hodnota prekročila sumu 2,7 milióna eur.

 Lais Ribeiro má z podprsenky obrovskú radosť, o čom svedčí aj nasledujúce krátke video

 Páči sa vám tohtoročná Fantasy Bra?

Domov
Zdieľať
Diskusia