Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017 o 0:13
Čas čítania 0:00
Marek R.

Patrice Evra dostal červenú kartu ešte pred zápasom, lebo kopol vlastného fanúšika do hlavy

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po skončení futbalovej kariéry môže začať praktikovať bojové športy.

Jeden z najlepších krajných obrancov histórie Francúzska, na ktorého radi určite spomínajú aj fanúšikovia Manchestru United, pôsobí momentálne vo svojej domovine v službách Olympique de Marseille. Presunul sa sem v januári tohto roku po celkom slušnom pôsobení v Juventuse, s ktorým vyhral hneď niekoľko trofejí. Reč je, samozrejme, o Patricovi Evrovi.

Človek by si bol pomyslel, že keď sa takýto úspešný hráč rozhodne stráviť zvyšok svojej kariéry doma vo Francúzsku, tak ho fanúšikovia daného klubu budú milovať, no ukázalo sa, že niektorí na to majú iný názor. A o to lepšie to dopadlo, keďže Evra si len tak nenechá skákať po hlave. 


Vo štvrtok boli na programe zápasy druhej najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže, teda Európskej ligy, no a Evrov Marseille sa vydal do Portugalska, kde na nich čakal Guimaraes. Zápas ešte ani nečakal a už sa prepisovala história. Patrice Evra je totiž prvým hráčom v histórii Európskej ligy, ktorý uvidel červenú kartu ešte predtým, ako rozhodca vôbec zápas odštartoval. A dôvod? Kopnutie fanúšika vlastného klubu do hlavy.

Odporúčané
KVÍZ: Otestuj svoju pamäť a zisti, ako pozorne si sledoval/-a EURO 2024 KVÍZ: Otestuj svoju pamäť a zisti, ako pozorne si sledoval/-a EURO 2024 18. júla 2024 o 11:30

Ako informuje francúzsky L´Equipe, fanúšikovia hostí si počas rozcvičky z neho asi polhodinu robili posmešky. Keď sa to snažil samotný hráč s nimi vyriešiť slovne, situácia sa ešte viac zvrtla a ďalšie momenty už môžete vidieť na samotnom videu nižšie. Fanúšikovia futbalu si určite pritom spomenuli na legendárny kop Erica Cantonu, ktorý rovnako ako Evra hájil vo svojej kariére farby Manchestru United. 

Domov
Zdieľať
Diskusia