Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017 o 10:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Spoluzakladateľ Apple nechce nový iPhone X, lebo tvrdí, že je so svojím iPhonom 8 spokojný

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Steve Wozniak sa nebojí Apple ani skritizovať.

Steve Wozniak je vo svete technológií mimoriadne kontroverzná postava. Človek, ktorý v úplných začiatkoch spoločnosti Apple vyvinul jej prvé zariadenia, postupom rokov svoju bývalú firmu z času na časkritizoval a jeho najnovšie vyjadrenia o prichádzajúcom iPhone X nenechali vášnivých fanúšikov Apple chladných. Aj keď Wozniak z Apple odišiel ešte v roku 1985, kedy naša spoločnosť o existencii iPhonu ani len nesnívala, väčšinou sa o smartfóne vyjadroval pozitívne, lenže prezentované revolučné zmeny v iPhone X ho definitívne nepresvedčili. V rozhovore pre televíziu CNBC pri otázke, či si už zaobstaral najnovšie zariadenie, len povedal, že najnovší iPhone zrejme v jeho rukách tak skoro neuvidíme, pretože ho nepovažuje za žiadnu revolučnú novinku.

Znepokojuje ho vraj to, čo mu môže nový iPhone poskytnúť, a tak zvolil taktiku vyčkávania a bude radšej sledovať ľudí okolo seba a hodnotiť ho na základe ich skúseností. Miernu vlnu kontroverzie potom vyvolal vyjadrením, že má svoj iPhone 8 rád, pričom je rovnaký ako iPhone 7, ktorý je zase rovnaký ako iPhone 6. Dodal, že ani predchádzajúce zmeny mobilov preňho nepredstavovali žiadny obrovský skok, čo si už fanúšikovia Apple na internete začali vysvetľoval rôznymi spôsobmi. Svoje vyjadrenia Wozniak zakončil so slovami, že iPhone X bude prvým iPhonom, ktorý si nezaobstará hneď v deň vydania, a preto bude ešte zaujímavé sledovať, ako sa jeho názor vyvinie. Apple na druhej strane nemá so záujmom o najdrahší iPhone v histórii žiadne problémy, avšak komplikácie sa vyskytujú skôr vo výrobe a distribúcii.

Odporúčané
Plánuješ si kúpiť nový iPhone 16? Bez týchto vecí ho radšej nepoužívaj Plánuješ si kúpiť nový iPhone 16? Bez týchto vecí ho radšej nepoužívaj 10. septembra 2024 o 6:00


Domov
Zdieľať
Diskusia